Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
EXINO - Renerg

Despre noi

[row] [span12]

Câteva cuvinte despre noi

[/span12] [span5]

page2-img1

[/span5] [span7]

RENERG este un Startup înfiinţat în 2015, prin obținerea unei subvenții europene de 25.000 euro, prin intermediul Asociaţiei Exino din Bucureşti.

RENERG a luat ființă ca un răspuns şi ajutor de cunoaștere  în domeniul Energiilor Regenerabile şi Protecţiei Mediului.

Însă pe parcursul celor 3 ani, lucrurile s-au mai schimbat. Astfel că RENERG oferă consultanță de specialitate solicitanțiilor cu privire la investiția, implementarea oricărui sistem de reducere a consumurilor de energie (electrică sau termică).

De-asemeni ne-am specializat și pe atragerea de fonduri structurale pe câteva linii importante: POIM, POC, Startup Nation, StartUp Plus, etc.

RENERG este un asistent de cumpărături pentru sistemele solare. Profitabilitatea sistemelor este specialitatea fondatorului PhD.eng. Luminița Ioana Vlaicu.

Planificarea detaliată și ingineria instalațiilor sunt efectute de către partenerii selectați.

Printre produsele de informare au fost adăugate portofoliul aurului. Acestea fiind: Un software pentru calcularea prețului de cost al unui sistem solar și cărți care cuprind rezumatele provenite din numeroasele articole scrise pe blog și din lucrarea tezei doctorale de către Luminița.

Întrebările se învârt deobicei în jurul prețurilor. Cât costă ? Și calitatea sistemelor solare ? (de pildă proveniența lor).

VIZIUNE

„România la ora actuală este la început de drum către obținerea independenței energetice. Studiile de specialitate susțin imensul potențial de producere a energiei verzi prin intermediul sistemelor inovatoare de energii regenerabile si biomasa. Cu siguranță prin dedicarea echipei noastre putem avea un cuvânt de spus pentru această dezvoltare și putem fi un real ajutor pentru această comunitate ușurând drumul câtre dezvoltarea verde în următorii ani.”

MISIUNE

„ În beneficiul societății misiunea noastra este de a promova în primul rând în cadrul societății, domeniul energiilor regenerabile şi implementarea acestora în mediul construit (case, birouri, spitale, biserici, primării, școli etc.) și pentru ai ajuta pe oameni să înțeleagă mai bine ce înseamnă să trăiești într-un mediu independent energetic și conservat natural fără a mai distruge mediul înconjurător. Ne propunem realizarea conexiunii între societăți, instituții publice, Universități, Ong-uri, Camere de Comerț și Industrie și Agenții de Mediu, lucrând și colaborând împreună pentru domeniul verde și protecției mediului”

[/span7]

[span12][spacer][spacer]

Echipa noastră

  • Luminița Ioana Vlaicu
    Bună sunt Luminița 🙂 De profesie sunt inginer în domeniul energiilor regenerabile. Mă bucur tare mult că...
  • Lajos Vajda
    Dl. Lajos VAJDA,  este Directorul Incubatorului de Afaceri din Sfântu Gheorghe, Coordonatorul Asociației IMM-urilor din județul Covasna...
  • Bartha Sandor
    Dl. Bartha Șandor este Profesor Cercetător Universitar în cadrul Universității Babes-Bolyai (extensia Municipiul Sfântu Gheorghe Covasna).  Domeniul de...
[/span12] [/row]

[button text=”INCEPE O COLABORARE CU NOI !” link=”/contacts” style=”success” size=”large” target=”_self” href=”contacts” display=”inline” icon=”no”]