Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
EXINO - Renerg

Sisteme pentru încălzirea piscinelor

Sistemele de încălzire cu panouri solare  încălzesc apa din piscine într-un mod ecologic și economic, prelungind sezonul de utilizare a piscinelor.

j

Ansamblul de incalzire este compus din panouri solare cu tuburi vidate conectate intre ele si controlate profesional prin automatizarea. Folosirea deasă a piscinei vine cu un răspunsul natural si corect ca fiind posibilitatea  incalzirii pisinei  cu cheltuieli cat mai mici si metode cat mai eficiente.

 Rezolvarea se află prin utilizarea energiei solare care este ideala pentru aceasta. Atunci când soarele strălucește, fiiți convinsi ca piscina este locul unde te poti deconecta si racori.

Schimbatoare de caldura pentru piscine,

Schimbatoarele de caldura PAHLEN Hi-Flow sunt schimbatoare de caldura cu spirale din otel inoxidabil AISI 316L rezistente la acizi si apa dura. Schimbător de căldură Hi-flux este un schimbător de căldură în spirală din AISI 316L acidului dovada din oțel inoxidabil pentru instalații care funcționează sub presiune ridicată. Instalare simpla cu anexele incluse reglabile din oțel inoxidabil. Presiune maximă circuit secundar (apa bazin) este de 8 bar și circuitul primar (apă caldă) este de 30 bar.

k

Dimensionarea piscinei de face în funcție de :

PISCINA 20m³ PISCINA 40m³ PISCINA 50m³ PISCINA 60m³
PISCINA 70m³ PISCINA 80m³ PISCINA 90m³ PISCINA 100m³
PISCINA 120m³ PISCINA 140m³ PISCINA 150m³ PISCINA 200m³

o

Economisiti bani si ocrotiti mediul inconjurator cu sistemul solar de incalzire a piscinei dvs. Instalatii termice solare pentru piscina d-voastra!

No Comments Yet.

Leave a comment