Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
EXINO - Renerg

FURNIZARE COMBUSTIBILI

ecoset_avtotransport_ekologia_03

            Din iubire pentru protecția mediului și reducerea emisiilor CO2 RENERG în parteneriat și în calitate de reprezentant al zonei Centru împreună cu compania Green Recycle din Iași oferim soluții ecologice introduse în paleta noastră de servicii Furnizare de Combustibili (realimentare ) pentru deținătorii de rezervoare / stații de incintă / depozite / generatoare hypermaket-uri. în maxim 24 h întrucât capacitatea și logistica deținute sunt foarte bine dezvoltate.

Deasemenea putem livra oriunde în țară un pachet complet de servicii precum :

  1. Curatare rezervoare si instalatii adiacente(sistem conducte, separatoare, rigole, etc);
  2. Preluare si eliminare autorizata deseuri;
  3. Furnizare combustibili(realimentare).

Carburantii nostri sunt livrati in maxim 24 ore oriunde in Romania intrucat detinem capacitatea si logistica necesara.

Livrarile se realizeaza in conditiile respectarii reglementarilor fiscale in vigoare si a normelor de protectie a muncii si a mediului.

Combustibilii pe care-i putem livra:

  1. motorina
  2. benzina
  3. CTL;
  4. biodiesel;
  5. bitum.

c3 Fi tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume … Fi tu cel care lasa o lume mai buna pentru urmasii tai, pentru ca si tu cand te-ai nascut ai gasit-o frumoasa … Fi ambasador verde … Fi verde impreuna cu noi … RENERG este un concept care lupta pentru constientizarea populatie despre posibilitatile de tranzitie catre Energia Verde … RENERG este alaturi de tine pe drumul schimbarii „verde”.

No Comments Yet.

Leave a comment