Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
EXINO - Renerg

Studii

Pe măsură ce tehnologia a avansat oamenirea se îndreaptă catre descoperirea diferitelor căi de a produse energie gratis și protejarea mediului. Însă investițiile în acest domeniu nu pot fi realizate fără un plan bine pus la punct.

Și aici intervenim noi RENERG-ul cu eficientizarea investițiior prin Strategii , Planuri de Acțiune , Studii de Fezabilitate. Astfel venim cu Cercetarea și Îndrumarea în implementarea celor mai noi innovații verzi.

Dimensionarea exactă a sistemelor solare. Servicii de proiectarea a acestor sisteme și integrarea lor în planul de învestire și obținerea independenței energetice. Realizăm studii tehnice și planuri de afacere și pentru dezvoltarea culturilor energetice și reabilitarea terenurilor in paragină.

Oferim studii tehnice în domeniul rezidențial pentru locuințe individuale , pentru implementarea sistemelor fotovoltaice pe acoperișul blocurilor ,respective panouri translucide montate pet erase sau balcoane , iluminat stradal , parcări , monumente istorice , sere agricole etc.

Si astea fiind doar o parte din ideile noastre doar în domeniul solar. Avem si propuneri pentru implementare turbine eoliene de mici dimensiuni pentru firme , locuinde individuale etc.

No Comments Yet.

Leave a comment