Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
EXINO - Renerg

Dl. Lajos VAJDA,  este Directorul Incubatorului de Afaceri din Sfântu Gheorghe,
Coordonatorul Asociației IMM-urilor din județul Covasna – ASIMCOV,
Președintele Asociației Incubatoarelor și Centrelor de Afaceri din Romania – AICAR,
Vicepreședintele Asociației Clusterelor din Romania
Presedintele Clusterului Green Energy.

Dl. Lajos Vajda este consilier de dezvoltare anteprenoriale și implicit mentorul Start-up-ului RENERG încă de la înființarea acesteia. Are experiență în consultanță și implementarea proiectelor de tip StartUp.

A implementat mai multe proiecte cu finanțare de la Uniunea Europeană – POSDRU, Leonardo Da Vinci , FP7, PHARE – și dorește în continuare să militeze și să promoveze importanța incubatoarelor de afaceri și a parcurilor industriale cât și dezvoltarea sectorului de energii regenerabile și protecția mediului .

Crede cu tarie că organizațiile de tip cluster în diferite domenii pot fi soluții pentru dezvoltarea economică a Romaniei și pot fi utilizate ca instrumente prin care putem extinde relațiile noastre la nivel regional , național și internațional.
Promotor al procesului de clusterizare din Romania și al ideii de constituire a clusterelor bazate pe potențial regional.